Malzemeler
500 gr. dana kuşbaşı
1 adet kuru soğan
1 adet çarliston biber
2 diş sarımsak
1 adet domates – kabukları soyulmuş ve rendelenmiş
1 yemek kaşığı domates ve biber salçası
1 yemek kaşığı un
1,5 su bardağı et suyu
1,5 su bardağı su
Tuz ve karabiber
Hazırlanışı
Tencereye zeytinyağını ilave edin, kızınca etleri ilave edip her yeri renk
alıncaya kadar kavurun.
Sırayla biber, soğan ve sarımsağı ekleyin ve soteleyin.
Unu ilave edip kavurmaya devam edin.
Rendelediğiniz domatesi ve domates ve biber salçasını ekleyin
Et suyunu ve suyu ilave edin.
Suyu tamamen çekmeye yakın etlerin piştiğinden emin olun, pişmemişse biraz
daha su ilave edin.
Etler tamamen piştiğinde tuz ve karabiberi ekleyin karıştırın.
Afiyet Olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder