5 Aralık 2014 Cuma

Tas Kebabı

kebap,et,yemek

Malzemeler

500 gr. dana kuşbaşı

1 adet kuru soğan
1 adet çarliston biber
2 diş sarımsak
1 adet domates – kabukları soyulmuş ve rendelenmiş
1 yemek kaşığı domates ve biber salçası
1 yemek kaşığı un
1,5 su bardağı et suyu
1,5 su bardağı su
Tuz ve karabiber


Hazırlanışı

Tencereye zeytinyağını ilave edin, kızınca etleri ilave edip her yeri renk alıncaya kadar kavurun.
Sırayla biber, soğan ve sarımsağı ekleyin ve soteleyin.
Unu ilave edip kavurmaya devam edin.
Rendelediğiniz domatesi ve domates ve biber salçasını ekleyin
Et suyunu ve suyu ilave edin.
Suyu tamamen çekmeye yakın etlerin piştiğinden emin olun, pişmemişse biraz daha su ilave edin.
Etler tamamen piştiğinde tuz ve karabiberi ekleyin karıştırın.
Afiyet Olsun.


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...